Uansett hadde jeg litt til å slå i hjel på søndagen, så det ble skikkelig matlaging både med middag og dessert.
Middag: Kylling kjøttboller gratinert på en seng av blomkål og brokkoli. (kjøttbollene ble laget fra bunn)
Dessert: Bringebær formasj fra lchf-bloggen.
Først lagde jeg kyllingkjøttboller av kjøttdeig, 1 grovhakket løk, 1 grovhakket tomat, 1 egg og 1 dl revet ost, før jeg stekte de på svak varme slik at alt ble gjennomstekt.
Så kuttet jeg opp blomkål, brokkoli og gulrot og la det i en ildfast form.
Så la jeg kjøttbollene over.
Lagde en ostesaus som jeg helte oppi formen, før det ble lagt ost på toppen og stekt i ovnen på ca 200 grader i kanskje 20 min.
Jeg toppet bringebærformasjen med Vanilje Kesam, revet mørk sjokolade og bringebær.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar